Gert-Jan heeft het moeilijk

Gert-Jan heeft het moeilijk

Gert-Jan en Rob zaten afgelopen avond te kletsen in het zonnetje. De twee heren hadden het over de kids van Gert-Jan. Hij lijkt ze nogal te missen…

Gert-Jan zegt tegen Rob de laatste tijd zijn nachten nogal lang zijn, waarop Rob vraagt wat er nog meer speelt. Voor mij speelt er maar een ding en dat is dat ik mijn kids gewoon heel erg mis antwoordt Gert-Jan. Ik kan veel naast me neer leggen maar zijn kinderen niet. Ik kreeg steeds vaker nachtmerries. Dat ik mijn dochtertje kwijt ben of dat mijn zoontje opeens ergens anders moest slapen. Hele rare taferelen voegt hij eraan toe. Volgens Rob is het wel vrij logisch dat het gebeurt. Als je de hele dag bezig bent en afleiding zoekt dan komen die dingen juist ’s avonds voorbij . Ik vind dat je supergoed bezig bent. Dus toen ik hoorde dat het niet helemaal lekker met je ging dacht ik van… oh oh voegt hij eraan toe. En vraaht hoe lang Gert-Jan al in Utopia zit. Gert-Jan antwoordt dat hij pas drie maanden in het programma zit en de duur dus nog meevalt. Maar wanneer ik in mijn post lees dat mijn zoontje naar papa toe wil. Dat soort dingen maken het moeilijk hier benadrukt hij. En geeft wat later ook toe dat hij bang is dat zijn zoontje de man in het leven van zijn ex-vriendin, meer als een vader zal gaat zien. Mede doordat hij cruciale momenten mist. Rob vindt het normaal om het zwaar te hebben in Utopia. Maar hij heeft bij sommige mensen gezien dat ze op zijn en dat ze de vijftien maanden niet halen. Ook geeft Rob aan dat vijftien maanden wel héél lang is, maar dat Gert-Jan op dit moment wel goed bezig is. Zal Gert-Jan het vijftien maanden volhouden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *