Romy vind het niet tof hoe er met Do omgegaan wordt

Romy vind het niet tof hoe er met Do omgegaan wordt

Nog meer nieuws van afgelopen avond. Romy besluit na haar gesprek met Do naar Ramona toe te gaan om haar in te lichten.

Romy gaat naast Ramona zitten en vertelt haar dat ze met Do heeft gesproken. Dat is niet mijn Utopia op deze manier voegt ze eraan toe. Ramona heeft niet helemaal door waar het over gaat en vraagt dan ook om uitleg. Romy legt vervolgens uit dat ze de manier waarop er tegen Do wordt gedaan niet tof vindt. Ramona zegt dat het volgens haar  van beide kant komt. Romy zegt dat ze van Cemal gehoord heeft dat de mensen van de vide een plannetje aan het smeden zijn om Do eruit te stemmen. Al was het Pietje, Jantje of Klaasje, op die manier handelen is niet mijn Utopia benadrukt ze. En geeft aan dat ze naar Do toe is gegaan en aangegeven heeft dat beide dames op een andere hoogte zitten. Wel heb ik haar verteld dat ik er niet aan mee doe gaat ze verder. Ik heb aangegeven dat ik geen klik met haar hem zoals met jou vervolgd ze. Do antwoordde vervolgens dat ze als persoon gewoon niet zo uitbundig is als de anderen in de loods. Toen heb ik tegen Do gezegd dat ik het niet tof vond, de manier waarop het is gegaan. En Do antwoordde dat ze dat heel dapper van me vond dat ik naar haar toe was gestapt. Wat vindt jij van de mogelijke plannetjes die gemaakt worden tegen Do?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. simone at 00:15

  vind het echt vervelend voor Do.Dat verdient ze niet.Ze is de hele dag bezig en eindelijk voelt zij zich een stuk meer haarzelf.Vind het zeer onsportief van Vic.Nou is Do gegroeid en valt zij haar zo af.Vic praat met iedereen en over iedereen dat deed ze eerst nooit.

 2. dogfan at 12:07

  Super tof van Romy dat ze het voor Do opneemt , dat verklaard dat vick nu ook gezwicht is ,ze is verraden , nu kan ze haar plannetje niet meer doorvoeren

 3. lena at 11:23

  Ik weet niks van het plannetje en heb begrepen dat Victoria waarschijnlijk niet eens op haar stemt. Wordt er niet teveel opgeblazen. Veel moeten do niet, dan stem je op zoiemand. Dit heeft niks met plannetjes te maken. Tenzij ik iets gemist heb.

  • saskia borst at 11:16

   Nu ik weet dat wel Rob is bezig Victoria over te halen om vol op Do te gaan stemmen met de hoop dat ze zelf veilig zijn. Komt bij Rob is verliefd op Victoria, maar Victoria is lesbisch moet kunnen, Rob kan dat niet respecteren ook een reden om Rob er uit te stemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *