Op wie gaan Rob en Victoria stemmen?

Op wie gaan Rob en Victoria stemmen?

Nog wat Utopia nieuws van afgelopen avond. Rob en Victoria zaten te kletsen over de stemronde die binnenkort plaats zal vinden. Rob en Victoria denken te weten op wie ze gaan stemmen.

Terwijl de twee in het zonnetje zitte te genieten begon Victoria over het stemmen. Ik zat gisteravond na te denken en had nog even een gesprekje met Do. En zij gaf echt aan dat ze heel graag wil blijven en dat het heel goed met haar gaat. Rob geeft toe dat hij er aan zit te denken om vol op Do te stemmen. Toch? vraagt Victoria verbaasd. Rob zegt dat huh haar nep vind. Ik zie dat bij haar. Het is allemaal gemaakt. Ze gaat nu ineens wel bij de groep zitten, het is gewoon het twee weken voor de stemmingen effect. Het is volgens hem overduidelijk. Victoria lijkt te twijfelen. Ik had een gesprek met Gert-Jan en hij geeft aan dat hij van moment tot moment leeft en nog moet kijken hoelang hij het volhoudt.  Ik vind dat hij super goed bezig is reageert Rob. Victoria vindt dat ook en dat is ook niet haar motivatie om op hem te stemmen. Maar wel om het feit dat iemand zoveel uithoudingsvermogen nodig heeft om van moment tot moment te leven. En dan zit hij er nog maar kort in voegt ze eraan toe. Gert-Jan zou zijn kinderen ook ontzettend missen en daarom twijfel ik of Gert-Jan niet liever naar huis wil. Rob besluit om even een praatje met hem te maken. Dan begint Victoria over iemand anders, namelijk Rob zelf. Ze wil weten hoe hij erin staat. Je hoort natuurlijk allerlei geluiden voegt ze eraan toe. Rob weet dat hij mogelijk stemmen krijgt. Maar voor mezelf wil ik gewoon die vijftien maanden halen, ik wil hier gewoon genieten benadrukt hij. Ik focus me op de dingen die ik leuk vind en ik laat het nu aan anderen over. Ik zal nooit opgeven en als ik word weggestemd, dan zie ik dat niet als falen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *