Wie zal Romy naar huis sturen?

Wie zal Romy naar huis sturen?

Romy is nog niet heel lang in Utopia. Ze staat nu voor één van de belangrijkste beslissingen in haar carrière binnen Utopia.

Alle bewoners van Utopia worden naar binnen geroepen. Dit komt doordat Gert-Jan een brief heeft gevonden. Deze moet hij voorlezen aan de groep. Romy vraagt gelijk of het erg is. Gert-Jan geeft aan dat hij hier nog niets over kan zeggen. Ze moeten wachten tot iedereen er is. Als iedereen eindelijk binnen de loods is en op zijn plek zit, kan Gert-Jan beginnen. Hij leest de brief die hij gevonden heeft, hardop voor:

“Beste inwoners,

Na het geslaagde evenement van Baas Beach en het zonnige weekend zit de sfeer er goed in. Er wordt tegenwoordig goed samengewerkt, zo lijkt het in elk geval. Toch is er binnen de groep niet helemaal sprake van harmonie. Binnen Utopia zijn er verschillende persoonlijke spanningen die niet worden uitgesproken. En niet iedereen ligt even lekker in de groep. Het is daarom tijd om daar verandering in te brengen.

Beste Utopianen. Vandaag is het Romy haar beurt. Ze zal vandaag een bewoner uit de groep moeten aanwijzen, die morgen Utopia zal verlaten. Romy is de aangewezen persoon om deze keuze te maken. Wat de verdere voorwaarden zijn zal duidelijk worden wanneer de envelop wordt opgehaald. Om 8 uur zal er een envelop voor Romy in de brievenbus liggen.

Let op, Romy! Je mag de definitieve naam pas noemen nadat je de voorwaarden uit de envelop hebt gelezen. Voer gesprekken met mensen, maar bespreek voor 8 uur met niemand wie je denkt naar huis te sturen.

Succes.”

Nadat Gert-Jan de brief heeft voorgelezen, is de groep natuurlijk flabbergasted. Geen enkele bewoner snapt waarom en hoe dit komt. Romy raakt in paniek. Ze is sprakeloos en heeft niet door wat haar overkomt. Rob geeft aan dat Naomi zo ook naar huis is gestuurd. Romy geeft aan dat ze dat niet wilt. Ze krijgt de brief in haar handen en leest hem nog even door. Ze snapt het nog steeds niet en kan niet bevatten wat haar zonet is overkomen. Ze loopt naar buiten en haalt een frisse neus.

Een spannende wending in Utopia. Wie denken jullie dat naar huis gestuurd zal worden in Utopia en wie hopen jullie dat er naar huis gestuurd zal worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 134    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 17 reacties op dit artikel
 1. anneke at 18:08

  jullie zitten allemaal op ruud maar hij brengt nog wat leven in de brouwerij ik hoop rob hij doet geen flikker alleen zuipen

 2. RUUD at 00:00

  Gewoon victoria der uit stemmen , moet ze gewoon doen,

  Rob gaat der sowieso uit gestemd worden door de bewoners , hoop dat de nieuwe der gaat naar luisteren, zijn die twee meteen eruit gaat het veel beter daar in Utopia, Victoria denkt dat ze God is omdat ze weg is geweest naar Lesbos meteen heeft ze het in de BOL gekregen. DOEI ALLEBIJ.

 3. Jeannet at 01:29

  Niemand, achteraf blijkt dat de brief een grapje is en niet echt van Talpa afkomstig. Een grap van de medebewoners.

 4. anneke at 19:44

  Ik hoop Rob, maar heb het idee dat ze Cees weg stuurd of Jessie.
  Ik vind dit raar dat zei mag beslissen wie er weg gaat de gene die de hele dag niks doet.
  Kan er niet iemand zijn joker in zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *