Ramona blijft in Utopia

Ramona blijft in Utopia

Vanochtend vond er een heftige discussie plaats tussen Ramona en Jessie. Jessie had een opmerking naar Ramona gemaakt, omdat zij tijdens het centraal weggelopen was. Die opmerking was bij Ramona in het verkeerde keelgat gevallen, waardoor er spanning was tussen de twee bewoners. Vooral bij Ramona zat het hoog.

Ramona was boos door de opmerking van Jessie. Volgens haar lopen er namelijk vaak zat mensen weg tijdens een centraal in Utopia. Ze vindt het niet eerlijk dat Jessie een opmerking naar haar maakte. Ruud gaf ze als voorbeeld. Hij is al meerdere keren weggelopen tijdens een centraal en hij krijgt daar niets over te horen.

Ramona liet duidelijk merken dat ze niet blij was met de opmerking. Ze besprak de frustraties van haar met onder andere Benjamin en er ontstond ook een discussie tussen haar en Benjamin. Ramona was er helemaal klaar mee.

De twee bewoners zijn inmiddels weer in gesprek met elkaar. Ze willen de discussie van vanochtend uitspreken. Jessie neemt het woord. Hij zegt dat het echt voor Ramona zelf is. Als ze de volgende keer tijdens een centraal wilt weglopen, mag dat best van hem en zal hij er niets meer over zeggen. Maar hij heeft het nu in elk geval gezegd. Ramona snapt hem ook wel. Jessie gaat verder en zegt dat als een bewoner niet meer de centralen wilt bijwonen, dat die bewoner dan gewoon naar hem toe kan komen. Dan vindt hij het goed en is die bewoner er niet bij.

Ramona geeft bij Jessie aan, dat het haar vandaag gewoon even te veel werd. Ramona bedoelt het goed en wilt het bijleggen met Jessie. Dat gaat vrij snel. De twee omhelzen elkaar en zeggen dat ze maatjes zijn. Er is geen spanning meer tussen de twee en ze kunnen nu rustig doorgaan met de activiteiten in Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *