De loods wordt geverfd

De loods wordt geverfd

De loods gaat geverfd worden. De bewoners waren aan het nadenken over de loods, omdat die al sinds het begin hetzelfde is.

Gert-Jan is buiten samen met Cemal aan het lopen. Ze wandelen om de loods heen en zijn in gesprek met elkaar. Het gaat over de loods. Gert-Jan geeft aan dat hij na heeft zitten denken. Volgens hem staan de huizen er goed bij, is het gras netjes gemaaid en is er veel mooi in Utopia. Als hij echter naar de loods kijkt, denkt hij dat de loods er eigenlijk echt niet uit ziet. Cemal is het met hem eens dat de Loods er niet mooi uit ziet en dat deze wel een mooiere kleur mag krijgen.

De buitenkant van de loods is al sinds het begin van Utopia hetzelfde. De loods is geen enkele keer gewijzigd qua uiterlijk. Cemal wilt dat dit verandert. Hij wilt de loods veranderen. Dat zou een unieke gebeurtenis in Utopia zijn. Gert-Jan heeft al een idee. Hij denkt dat het de loods goed zal doen, als ze het een kleurtje zouden geven. Cemal vindt het idee van Gert-Jan best goed. De twee mannelijke bewoners besluiten dat ze er werk van gaan maken.

Gert-Jan en Cemal lopen samen naar de computers en gaan achter de computer zitten. Ze zijn op het internet rond aan het speuren naar manieren, waarop ze de loods wat mooier zouden kunnen maken. Gert-Jan wil er in ieder geval zeker van zijn, dat de loods op een milieuvriendelijke manier mooier gemaakt zal worden. Hij neemt alvast contact op met de Houtkluswijzer. Die geven aan dat ze ervoor open staan om de Utopianen te helpen. Morgen zal er een adviseur langskomen om de mogelijkheden te bekijken.

De loods is tot nu toe altijd saai geweest. De loods heeft geen mooie kleur en daar moet verandering in komen. Wat denken jullie dat een mooie en passende kleur zou zijn voor de loods?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *