Ruud is niet te spreken over de gekozen kleuren voor de loods

Ruud is niet te spreken over de gekozen kleuren voor de loods

De gekozen kleuren van de loods zijn gekozen door Cemal en Gert-Jan. De loods zal wit met zwarte accenten krijgen. De andere bewoners krijgen inmiddels ook lucht van de kleuren. Niet iedereen is even blij met de gekozen kleuren en dat blijkt uit de gesprekken die plaatsvinden.

Dominique en Bas zijn samen aan het werken. Op dat moment komt Ruud aangelopen. De drie bewoners raken in gesprek. Dominique vindt dat de kleuren goed gekozen zijn en denkt dat de loods er mooi uit gaat zien. Ruud kan dat niet geloven van Dominique en zegt dat ze uit mag scheien. Ruud vraagt aan Bas om bevestiging dat de loods wit wordt. Hij vindt dat Bas dat als echte Utopiaan niet mooi kan vinden. Bas geeft aan dat het hem echt helemaal niets uit maakt.

Bas is verbaasd over Ruud zijn reactie. Hij is benieuwd of Ruud het echt zo erg vindt dat de loods wit zal worden en vraagt dat dus aan Ruud. Ruud antwoordt volmondig dat hij dat inderdaad echt erg vindt. Hij vindt het namelijk echt een kut idee. Even later komt ook Romy aangelopen. Zij voegt zich bij het gesprek. Ze geeft aan dat de kozijnen zwart zullen worden. Ruud geeft aan dat het hem echt niet interesseert. Romy vraagt aan Ruud wat hij er aan wilt gaan doen. Ruud zegt dat hij daar niets aan wilt doen. Hij reageert dat hij ook nu dingen gaat doen, die de andere bewoners niet leuk zullen vinden. Bijvoorbeeld de koeien continue loslaten. Ruud is duidelijk niet te spreken over de gekozen kleuren. Hij wilt eigenlijk een beetje wraak nemen.

Wat vinden jullie van de gekozen kleuren? Vinden jullie dat Ruud zich aanstelt of is het terecht dat hij er niet blij mee is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Rina at 12:13

  Ik ben het met Rebecca eens de koeien los omdat de kleur hem niet bevalt, hij zou van mij alle drie mijn punten krijgen om hem eruit te stemmen. Wat een kwal.

 2. alida at 11:00

  Klopt, vind het ook vreemd dat nu juist Ruud terug is gekomen. Met welke reden? ik dacht om er weer een beetje meer leven in de brouwerij te brengen. Maar ik vind het nogal tegen vallen. De kleuren, tja dat moeten ze zelf weten. helemaal zwart had ik dan mooier gevonden. maar zwart/wit wordt erg hard denk ik. Vind Utopia een geweldig programma en het zou eigenlijk in de weekenden door moeten gaan. Mijn toppers zijn Rowena!, Bas, Kees en Ramona!! toppers zijn het. Wat ik wel jammer vind is dat de stemming zo weinig is. Dat maakt het nu juist spannend. Het is saaier dan in begin omdat ze nu alles hebben en kunnen doen. Ik denk dat daar nog iets op gevonden moeten worden. Ik snap dat medebewoners soms niet goed worden van Kees, maar ik kan me heel goed in Kees vinden. ik zou gek worden van die troep! zoveel volwassenen bij elkaar en dan er zo’n zootje van maken, jammer. toch blijft het verslavend! en kijk ik altijd uitzending gemist mocht ik het een keer niet kunnen zien.

 3. Rebecca at 09:44

  Wij vinden het erg jammer maar vooral ook storend dat Ruud in deze groep gekomen is .we begrijpen ook niet met welke reden Ruud er aan toe gevoegd moest worden
  Ik merk om mij heen dat dat door zijn komst kijkers afgehaakt zijn
  Ik kijk nog wel af en toe maar voor heen keek ik iedere dag en nu nog 2 x per week erg jammer dat de serie achter uit is gegaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *