Stem nu op het alcohol referendum

Stem nu op het alcohol referendum

Vanaf nu kun je stemmen op het alcohol referendum. Cees wil een alcoholvrij Utopia wat er op neer komt dat er een drooglegging volgt. Enkel tijdens evenementen mag er dan nog gedronken worden. Op dit referendum kun je enkel stemmen als je een premium paspoort hebt (betaald). De kijker bepaald of dit idee daadwerkelijk uitgevoerd zal worden. Het referendum zal vijf dagen open blijven en op de vijfde dag om 10:00 uur in de ochtend sluiten. Een uur later wordt de uitslag bekendgemaakt in de loods en weten de bewoners of dit idee door gaat of niet. Mocht je geen premium paspoort hebben kun je dat hier aanmaken. Als je stemt laat het ons dan even weten in de reacties, we zijn benieuwd hoe jullie hierover denken!

Klik hier om te stemmen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. johanna at 09:44

  En dan nu een referendum om een algeheel rookvrij Utopia te creëren, benieuwd hoe onze ouwe Cees dan reageert 😉

 2. Anja at 10:45

  Als er uit komt, geen alcohol meer, dan zou ik ook maar eens beginnen met niet meer roken, kijken of dat in goede aarde valt
  Zoals Cees gisteren alle kosten op schreef wat de gevolgen enz zijn van alcohol,
  Kan je het zelfde doen met roken.

 3. Jack de ruiter at 09:29

  Als je eerst lid moet worden om te stemmen geef dit geen mening van het Nederlandse volk weer zoals als Cees het doet overkomen., alleen van een select gezelschap.

 4. john duivenvoorde at 19:46

  Ik ben voor gecontroleerd alcohol gebruik b.v. met gebruik van comsumptie bonnen , gebruik ook eens gezonde sapjes en gewone suikervrije frisdrank. Het gezellig maken kan ook zonder gelal en gebral en laat je puur zien zoals je bent.

 5. Leo at 16:26

  Ik ga ook voor Alcohol verbod: ja zeggen dat is dus al een reden om te stemmen , alsof het met alcohol alleen maar leuker of gezelliger wordt. De bewoners die dan vroeg naar bed gaan omdat er geen drank meer mogen drinken , moeten vind ik zo snel mogelijk de loods uit en in therapie gaan want het is ook nog eens ongezond om de hele dag dagelijks zoveel alcohol te consumeren .
  Die horen toch niet in Utopia thuis en ze kunnen toch niet met mate met alcohol omgaan (alcohol is verslavend) hier en gaan dan in de nachtelijke uren de nachtrust van andere verstoren.
  Roken is ook verslavend,ben zelf 6 jaar geleden gestopt ermee. maar het gaat nu alleen over alcohol Cees heeft het tweede referendum uitgeroepen: Er moet een permanent alcoholverbod komen voor alle Utopianen.

 6. Druif at 12:13

  Rookwaar betalen ze al zelf volgens mij hoor.
  De grootste zuiplappen zijn er de k ik al uit . Gewoon van zakgeld betalen .en anders muntjes kopen voor alcohol. Al ga je daar verslaving niet echt mee tegen . Dat moet buiten Utopia ook.en Ruud opzouten doet niks daar als eten en met de beestjes spelen al is het geen verkeerd persoon hoor. Maar die zal er wel zitten om een andere reden.er zijn daar nog wel enkele die niks doen .weg ermee

 7. Rina at 10:10

  Ik vind het niet nodig dat niemand meer iets mag drinken, laat ze het van hun zakgeld kopen op = op en niet meer van de BV. Zijn toch geen kleine kinderen meer. En anders ook het roken verbieden van het BV geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *