Cees is blij met het referendum

Cees is blij met het referendum

Het alcohol referendum staat online, dit houdt in dat je kunt stemmen. Wil je een alcoholvrij Utopia of niet? Lees hier hoe je moet stemmen. Cees zelf is ook erg bezig met dit referendum…

Want Cees is zich er van bewust dat vandaag de start van een spannende week is. Hij vraagt aan Bas hoe laat het is. Als Bas antwoordt dat het één minuut voor tien is verschijnt er een glimlach op het gezicht van Cees. Bas vraagt wat er allemaal gaat gebeuren vandaag. Nou antwoordt Cees, zoals je weet gaat het vandaag online! En vertelt vervolgens aan Bas dat hij heel lang heeft getwijfeld of hij het alcoholverbod voor de bewoners nou wel of niet moest aankaarten. Het feit dat de bewoners afspraken niet eens twee weken vol kunnen houden heeft deze twijfel bij mij weggenomen voegt hij eraan toe. Ik heb gezien waar misbruik toe kan lijden benadrukt hij. Cees is verder veel bezig met het referendum, hij bespreekt het met verschillende bewoners. Volgens hem is dit heel uniek. En is natuurlijk ook erg benieuwd naar de uitslag. Maar dat duurt nog even, dat is vrijdag pas.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 11:59

    Cees je kan het wel vergeten jammer van je joker.
    Je had kunnen zeggen alleen met verjaardagen en markt, de andere keren moeten jullie zelf betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *