Bas wil een onafhankelijke business draaien in Utopia

Bas wil een onafhankelijke business draaien in Utopia

Bas is met iets bezig, en met dit plan betrekt hij Ruud. Al snel komen we er een beetje achter wat zijn plan precies inhoudt.

Terwijl Bas achter de computer zit komt Ruud erbij staan. Bas laat iets zien de twee lachen maar waar de heren over lachen is nog niet duidelijk. Dus vraagt Ruud aan Bas wanneer hij onafhankelijk wil gaan zijn. En laat weten het een goed plan te vinden. Ik zou het ook wel willen, dat ik mijn eigen geld verdien benadrukt hij. Bas vertelt dat hij dan wel een eigen stroom-en gasvoorziening nodig zal hebben. En helemaal opnieuw moeten beginnen. Er is alleen een probleem volgens hem, en dat is geld. Dat is er niet en dat kan ook niet vanuit het dierenfonds. Ruud merkt op dat Bas wellicht Baas Beach kwijtraakt als hij dit doorzet. Nee antwoordt Bas, die hoort erbij. Baas Beach, vogelvillage en het atelier. En dat zet je in je referendum? vraagt Ruud, Dat je onafhankelijk wordt met Baas Beach en zo? Aan het eind van het gesprek vertelt Bas trots dat zijn memory spel als een tierelier loopt. Hij heeft zojuist de laatste verkocht: “Nice! Nu zijn we helemaal uitverkocht!” Ook zijn meubelen lopen heel goed. Zal Bas zijn plan doorzetten? Komt er weer een referendum?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *