Alle bewoners hebben een speciale onderscheiding ontvangen

Alle bewoners hebben een speciale onderscheiding ontvangen

We blikken nog even terug op afgelopen avond, zo was er een speciale bijeenkomst want de bewoners ontvangen namelijk een speciale onderscheiding. Victoria heeft iedereen bij elkaar geroepen en zodra iedereen zit begint ze uit te leggen waarom iedereen bij elkaar moest komen. Ondanks het feit dat er soms wat irritaties en opstootjes zijn hebben we veel respect voor elkaar. Dat vind ik erg bijzonder en wil daarom iedereen belonen. Ik ben apetrots op de sfeer die er nu is. En begint daarna over het feit dat alle bewoners het hart op de goede plaats hebben en iedereen elkaar steunt in goede en slechte tijden. Hierbij hoort een onderscheiding. Iedereen krijgt vervolgens een “wensbolletje” wat volgens Victoria staat voor elkaar. Ik hou van jullie allemaal voegt ze eraan toe. De groep reageert enthousiast na dit bijzondere gebaar. Er volgt een applaus…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *