Rowena ging op ziekenbezoek in de buitenwereld

Rowena ging op ziekenbezoek in de buitenwereld

Rowena is naar haar vader geweest voor een ziekenbezoek. Eerder kreeg ze namelijk al bericht, hierin stond vermeld dat hij op vakantie ziek is geworden. Hij lag in Oostenrijk en daarom is ze sinds gisterenochtend weg geweest. Zojuist is ze teruggekeerd naar de mini samenleving van Nederland.

Rowena wordt hartelijk ontvangen door Romy en Karin. Ze stonden haar al op te wachten. De twee dames vragen gelijk aan Rowena of de rest ook bij elkaar geroepen moet worden. Maar Rowena wil dat liever niet. Ze zegt dat ze geen behoefte heeft aan grote drukte. Uiteraard komt ze in de loods wel een aantal andere bewoners tegen. En besluit toch maar haar verhaal te doen. Zo vertelt ze dat haar vader op dit moment op de intensive care ligt. Toen ik net arriveerde hebben mijn vader en ik veel gehuild. De doktoren bekijken per dag wat hij onder de leden heeft, om hem zo op de juist manier te behandelen. Maar het goede nieuws is wel dat hij binnen nu en twee weken kan worden overgeplaatst naar Nederland, mocht zijn toestand stabiel blijven legt ze verder uit. Niet veel later breekt Rowena van alle emoties. En geeft daarna toe dat ze eigenlijk de loods wel wil verlaten om zoveel mogelijk bij haar vader te zijn. Maar hij wil hier echter niks van weten voegt ze eraan toe. Mijn vader heeft me op het hart gedrukt dat ik in Utopia moet blijven en af moet maken waar ik aan begonnen is. En daarmee sluit ze haar verhaal af…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. anneke at 22:23

  Er kan de laatste tijd wel erg veel Cemal die op bezoek gaat bij zijn vader.
  Karin die meerdere keren er uit ging om haar dochter te bezoeken.
  Nu Rowena die naar der vader ging om te kijken hoe het gaat.
  Het is heel erg wat de dochter van Karin heeft mee gemaakt en wat Rowena nu mee maakt
  Maar dat weet je als je hier in gaat, is dan thuis niet belangrijker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *