Rowena ontving slecht nieuws over haar vader

Rowena ontving slecht nieuws over haar vader

Afgelopen avond ontving Rowena slecht nieuws van het thuisfront per brief. In de brievenbus bij de poort vond ze een brief die gericht was aan haar. En dat kan vaak maar één ding betekenen, minder goed nieuws. Snikkend liep Rowena dan ook terug naar de loods. Daar leest ze de brief door en uiteindelijk vangen we ook op dat het om een slecht bericht gaat als ze het bericht voorleest.

“Lieve Rowena,

We willen je via deze brief laten weten dat papa tijdens onze reis naar Kroatië onwel is geworden. In Oostenrijk kreeg hij opeens last van hoge koorts. We hebben toen meteen een ambulance gebeld en hij ligt nu in het ziekenhuis in Oostenrijk. Hier wordt hij goed in de gaten gehouden en hij heeft ook al verschillende onderzoeken gehad. De artsen denken aan een infectie in zijn bloed en trombose in zijn maag. Hij moet nog zeker tien à veertien dagen in het ziekenhuis blijven.”

Nadat Rowena de brief heeft voorgelezen, wordt ze emotioneel. De andere bewoners verzamelen zich om haar heen en bieden haar steun. De anderen zijn net als Rowena geschokt na dit treurige nieuws. Hopelijk gaat het snel goed met de vader van Rowena!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *