Romy geïrriteerd door hout wat verdwenen is

Romy geïrriteerd door hout wat verdwenen is

Een extreem rustige dag is het in Utopia. Het heeft dus even geduurd voordat we met nieuw nieuws over Utopia kwamen. Maar we kunnen weer iets voor je omschrijven. Dit keer over hout was op mysterieuze wijze verdwenen is.

Want gisterenavond heeft Romy met Cemal een aantal planken gereserveerd maar deze zijn nu dus verdwenen. Romy wijst Do aan als mogelijke dader, maar zodra ze ervan hoor lijkt ze van niets te weten. In de badkamer ontstond er al snel een discussie tussen de twee. Romy legt nogmaals haar kant van het verhaal uit. Ze vertelt waar ze de planken heeft neergelegd en vindt her erg vreemd dat ze plotseling in rook zijn opgegaan. Do snapt dat het vervelend is, maar vindt het niet fijn dat zij als verdachte wordt neergezet. Ik heb die planken niet eens aangeraakt benadrukt ze. Romy is erg geïrriteerd en de twee gaan maar uit elkaar. Inmiddels hebben ook Jessie en Bas zich gemeld en zij stellen voor om te kijken of er nog andere planken zijn. Romy loopt samen met de heren richting de akker om de stapel hout te bestuderen. Na een korte bespreking vinden ze genoeg goede planken die Romy en Cemal kunnen gebruiken. Jessie en Bas helpen ook nog om het naar de werkschuur te tillen. Probleem opgelost, maar wie het hout heeft gepakt blijft een raadsel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Druif at 15:52

    Ik denk dat Ruud er meer van weet . Misschien nodig voor hok of weide voor het nieuwe stiertje. Want die moet apart staan .

  2. Mora at 14:20

    het moet toch eenvoudig na te gaan zijn wie het heeft weggehaald… hoeveel mensen waren er gisteren met hout aan het werk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *