Victoria is ruzie om niks zat

Victoria is ruzie om niks zat

De voorlichting over het rode kruis zit er weer op. Inmiddels doet iedereen weer zijn of haar ding. En is er ook alweer een kleine ruzie uitgebroken tussen Ramona en Jessie. Tot ergenis van Victoria. Aankomende zondag zal het theaterstuk van Cees uitgevoerd worden. Dus moet er aardig wat gerepeteerd worden. Cees doet dit samen met Ramona. Maar Ramona heeft nog steeds geen plek voor al haar spullen en daar wordt ze pissig over. Jessie wil haar helpen maar Ramona luistert niet naar haar. Jessie laat weten dat hij genoeg weet en verzekerd haar dat hij haar voorlopig niet meer zal helpen. Victoria hoort de onenigheid en laat Rowena weten dat ze niet snapt hoe mensen om kleine dingen ruzie kunnen maken. En zeker niet omdat ze net een presentatie over het leed in de wereld hebben gehad. Volgens Victoria is het allemaal onnodig die ruzies om niks… Rowena lijkt het met haar eens te zijn. Ben jij het ook met Victoria eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:15

  Ze komen binnen met 1 kist en als je nu ziet hoeveel ze nu allemaal hebben, ik wou dat ik dat allemaal in mijn kast had hangen.
  Je ziet ze in de mooiste vesten en vaak ook nog dure vesten en mooie lange jurken. ( krijgen ze vaak kleding van sponsoren) Zo ja stuur Ruud eens wat
  Wat ik ooit schreef mensen in de bijstand zijn er jaloers op, denk na voordat je ruzie maakt over geen kast ruimte.
  Wat ik me ook afvraag zeuren ze der thuis ook over ik heb niks om aan te trekken.

 2. Rebecca at 07:35

  Ik ben het helemaal met Victoria eens
  Er zijn zoveel zinloze ruzies in de groep
  Dat kan nooit goed zijn voor het groeps gevoel..en het heeft een negatieve uitwerking op de groep en op de samenwerking daar van
  Jammer hoor

 3. Willem at 05:48

  Nu Jessie is afgevallen als president denkt Ramona zeker dat zij de Koningin is geworden. Wat is dat een hoogmoedig persoon geworden! Zij heeft aanmerkingen op alles en iedereen en zelf doet zij ook weinig,het beetje trainen wat zij doet en voor de rest een beetje op bed blijven liggen en een verschrikkelijke grote mond op zetten.

 4. anneke at 22:35

  De ruzie gaat niet opgelost worden, Victoria gaat maar voor de liefde hoe oud ben je eigenlijk dat je denkt dat alles opgelost kan worden met liefde.

 5. Rina at 17:29

  Ik sta helemaal achter Druif, het is een heel vervelend mens aan het worden.
  Wordt tijd dat iemand haar daar eens over aanspreekt.

 6. Druif at 17:21

  Ramona moet eens bij zichzelf nagaan bij wie de fout ligt .
  Ze krijgt een verschrikkelijk rot karakter . Met het gewicht wat ze kwijt raakt word haar sociale verbale woordenschat steeds minder en word ze een bitsch en heel onaangenaam voor mense om zich heen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *