Rob Geus was wederom in Utopia

Rob Geus was wederom in Utopia

Net voor de bijeenkomst van het rode kruis was Rob Geus weer in Utopia. Twee weken geleden was hij er ook al op uitnodiging van Cees. Echter kwam hij vandaag onverwacht…

Cees was hier zelfs niet van op de hoogte. Uiteraard wordt Rob hartelijk ontvangen door de bewoners en het duurt niet lang voordat hij zijn witte jas aantrekt om op onderzoek uit te gaan. Zijn inspectie begint in de keuken. Daar valt het Rob al op dat er meer structuur is. En dat het ook al wat schoner is dan de vorige keer. Wel moeten de voorraadkasten geordend worden aldus Rob. En een nieuwe koelkast is wellicht ook een optie, de temperatuur is nog niet echt goed. Gert-Jan die ook meeloopt geeft Rob gelijk en geeft aan dat de bewoner zich als eerste op de keuken hebben gericht. Dan gaat Rob Geus richting de badkamer, eerder constateerde hij kit randen die niet goed waren. De meeste zijn nu gekit maar enkele niet. Nog een taak voor de bewoners dus. Na zijn ronde is het tijd voor een gesprek met de meeste bewoners. Rob geeft de bewoners eerst een compliment. Het cijfer  voor de hygiëne was eerst  2,5 en is nu naar een 8 gegaan. Dit is wat ik wilde zien op het moment dat ik onverwachts langs zou komen benadrukt hij. Niet veel later gaat Rob weer naar de buitenwereld. En de groep lijkt blij te zijn met zijn oordeel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:09

  Heb het idee dat de koelkast veel te vaak open gaat, hij kan dan niet goed op temperatuur kan komen.
  Is er net iemand in geweest en weer dicht komt de volgende om hem te openen ga zo maar door .

 2. anneke at 22:32

  Voor hoe lang zal dat zo blijven Gert-Jan zet wel door maar hoe zijn de anderen .
  Zag net weer de ruzie tussen Cees en Rowena , Cees blijft maar zeuren over het drank gebruik.
  Maar ik kan wel begrijpen dat hij boos ,is als er afgesproken is dat als Rowena weg was geen drank te gebruiken ,en dat geld doneren voor Free a girl en als er toch gedronken wordt is er geen uit gespaard .
  Het is dus dubbel op betaald.
  Maar Cees hou er maar over op dit gaat je je kop kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *