Beautysalon Ramomy’s is officieel geopend

Beautysalon Ramomy’s is officieel geopend

Wat een rust was er gisteren in Utopia, dit zul je vast en zeker aan onze berichtgeving hebben gemerkt. Afgelopen avond is er toch nog iets gebeurd. De opening van de beautysalon Ramomy’s vond namelijk plaats. Allereerst was er natuurlijk een briefing waarin alle taken en de voorbereidingen die toen nog getroffen moesten worden besproken werden. We hebben daar een filmpje van kunnen vinden zodat je het nog eens terug kunt kijken. Enfin, nadat de voorbereidingen getroffen waren duurde het niet veel langer voor de eerste bezoekers arriveerden. Het ging er gezellig aan toe er was muziek en een modeshow. Ook kwam niemand minder dan Nathalie Makoma optreden. Verder draaide Bas nog wat muziek en rapte Rowena haar liedje. De bezoekers konden ook nog genieten van een massage door Karin. Make-up verzorgd door Ramona, een nagel behandeling door Romy, Gina verzorgde de spray tan en Do die verzorgde uiteraard de foto’s.  De avond wordt afgesloten met een hapje en een drankje. Vanaf nu is de beautysalon officieel geopend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 13:19

  Hoe vaak zal ze daar zijn , volgens mij alleen om hun zelf “mooi ” te maken.
  Net wat Harlequin schreef hebben ze wel de opleiding gehad , iedereen kan wel nagels lakken.

 2. knulligheid at 11:47

  Dat vraag ik me ook af. Sommige opleidingen waar mensen jaren over hebben gedaan om bekwaam te zijn en hier kan het zomaar.

 3. Harlequin at 11:15

  Erg leuk allemaal, maar hebben ze hier allemaal wel opleidingen of cursussen voor gedaan? Beetje nagels lakken is prima, maar om gel of acryl nagels te zetten heb je wel enige kennis nodig. Bij masseren precies hetzelfde, je kan meer kwaad doen als je niet precies weet wat je doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *