Utopia kijkcijfers week 81

Utopia kijkcijfers week 81

Hoe zit het met de kijkcijfers van Utopia? De vakantieperiode begint langzaamaan aan te breken. Wordt het programma nog goed bekeken? We hebben de gegevens van week 81 erbij gepakt en voor je beschreven. De gegevens komen van kijkonderzoek.nl.

Utopia kijkcijfers week 81 – avonden 19:30-20:00 uur

  • Maandag 4 juli: 593.000 kijkers
  • Dinsdag 5 juli: 586.000 kijkers
  • Woensdag 6 juli: 523.000 kijkers
  • Donderdag 7 juli: 592.000 kijkers
  • Vrijdag 8 juli:595.000 kijkers

Deze week zijn de Utopia kijkcijfers goed te noemen. Vergeleken vorige week zien we nu geen rode cijfers! Kortom ondanks de mensen die langzaamaan vertrekken naar hun vakantiebestemming is dit goed nieuws voor het realityprogramma. We zijn dan ook wel benieuwd hoe de kijkcijfers de komende weken zullen zijn. Maar voor nu een aardig gemiddelde zoals we wel gewend zijn…  Uiteraard komen we volgende week terug met nieuwe gegevens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *