Cemal is weer terug in Utopia

Cemal is weer terug in Utopia

Afgelopen avond kwam Cemal weer thuis. Zijn reis is namelijk niet doorgegaan. Dit omdat er een poging tot staatsgreep plaatsvond in Turkije. Cemal was dus genoodzaakt terug te keren en heeft zijn vader dus niet kunnen ontmoeten. Na de opening van Ramomy’s kwam hij weer in de mini samenleving aan.

Iedereen was nog aan het opruimen tot Cemal het Utopia terrein op kwam. Romy zag hem als eerste en vloog hem dan ook om de nek. Daarna ging iedereen naar de loods om te luisteren naar het verhaal van Cemal. Cemal vertelt dat de reis naar Turkije goed verliep maar toen hij daar was merkte hij al snel dat er iets aan de hand was. Ik was nog geen twintig minuten van mijn vader vandaan maar de situatie was erg gevaarlijk. En is hij samen met zijn broer weer teruggekeerd. Wel weet Cemal zeker dat hij zijn vader gaat ontmoeten als de situatie weer stabiel is in Turkije. Maar ik ben wel heel erg blij dat ik terug ben sluit hij zijn verhaal af…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 39    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *