Billy huilt uit bij Jessie na confrontatie met Ruud

Billy huilt uit bij Jessie na confrontatie met Ruud

Ruud en Billy hebben een confrontatie gehad na het zoen incident met Jessie. Jessie besluit een luisterend oor te bieden want Billy zit na deze confrontatie niet lekker in zijn vel…

De twee lopen samen naar de cordwood, waar Rowena bezig is met haar nagels. Zodra Jessie en Billy het houten huisje binnenstappen,vertrekt ze omdat ze doorheeft dat er iets gaande is.
Wanneer de twee alleen zijn, breekt Billy in huilen uit. En vertelt dat Ruud boos op haar mag zijn en alles mag zeggen, maar dat zij niets aan de situatie kan veranderen. Ik geef mijn schuld toe en ik zit in de slachtofferrol gaat ze verder. Klopt, ik voel me ook kut. Maar moet ik dan op me knieën gaan en zijn voeten kussen? gaat Billy kwaad verder. Jessie staat er enigszins ongemakkelijk bij terwijl Billy haar hart lucht. En probeert Billy gerust te stellen, maar komt er niet gemakkelijk tussendoor. Uiteindelijk besluit hij Billy een knuffel te geven en dit kalmeert haar stemming. Billy beseft dat ze iets heeft gedaan wat misschien niet zo slim is, maar daar kan ze nu niets meer aan veranderen. Je bent hier niet alleen voor anderen. Je bent er ook voor jezelf benadrukt Jessie. Terwijl hij troostend over Billy haar rug aait.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Nancy at 18:50

    Het lijkt een goedkope soap te worden. Snap niet waarom Billy er weer terug mocht komen. Dus snel er weer uit stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *