Ruud gaat de confrontatie aan met Billy na het zoen incident

Ruud gaat de confrontatie aan met Billy na het zoen incident

Ruud besluit na de zoen tussen Billy en Jessie het gesprek eens aan te gaan met Billy. Tijd voor een confrontatie, hier lees je terug hoe dit verliep…

Ruud besluit verhaal te halen bij Billy. En zodra Ruud het gesprek aanknoopt laat Billy weten dat ze weet dat hij boos en teleurgesteld is. Ik weet dat het dezelfde fouten zijn als die ik vroeger heb gemaakt en ik weet dat je dit niet verdient voegt ze eraan toe. Volgens Ruud heeft Billy het binnen een week voor zichzelf weten te verkloten. En hij benadrukt dat ze nu niet in een slachtofferrol moet kruipen. Je laat je toch g*dver niet nemen op een wc?! vervolgd hij kwaad. Billy lijkt ook geïrriteerd te zijn na deze opmerking. Ik weet dat ik fout ben geweest herhaalt ze nog maar een keer. En dit moet volgens haar vanzelf oplossen. Ook laat ze weten dat Ruud niet zo hoeft te doen. Het draait alleen maar om jou. Dat is mijn probleem, en ik neem geen slachtofferrol aan benadrukt ze. De vriendschap is verder dan ooit reageert Ruud terwijl hij wegloopt van een boze en huilende Billy…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *