Billy zoent met jarige Jessie

Billy zoent met jarige Jessie

Jessie is vandaag jarig! En dat werd uiteraard al gevierd rond 00:00 uur. We hebben daar ook een video van toegevoegd in dit bericht. Maar er is nog iets gebeurd wat voor de meeste Utopia fans wel een verrassing is…

De laatste dagen trokken BIlly en Jessie regelmatig naar elkaar toe. Ze werden erg close en vannacht werd het super close. De afgelopen avond draaiden de twee al om elkaar heen en werden er speelse opmerkingen gemaakt. Zo beloofd Billy Jessie ontbijt op bed in lingerie te brengen, een belofte die veel interesse bij Jessie wekt. Wanneer de twee zich van de groep hebben afgezonderd en op de schommelstoel zitten biecht Billy op dat ze bang begint te worden. Dit omdat ze voelt dat ze verliefd wordt en niet op Ruud zoals veel mensen misschien dachten. Ze begint verliefd te worden op Jessie en dit gevoel overvalt haar. En dan is het moment daar… De eerste kus van Jessie en Billy!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *