Ruud vindt het gedrag van Billy respectloos

Ruud vindt het gedrag van Billy respectloos

Billy heeft vannacht met Jessie gezoend waar we eerder al over schreven. Ruud heeft het inmiddels ook vernomen en vindt het gedrag van Billy respectloos.

Jessie besluit als eerste naar Ruud te gaan om het voorval te bespreken voordat de rest van de groep zich ermee gaat bemoeien. Jessie laat namelijk weten dat hij er niet voor wil zorgen dat Ruud en Billy nu geen vriendschappelijke band meer op kunnen bouwen. Ruud reageert dat Jessie dit ook niet doet. Volgens hem gooit Billy haar eigen glazen in. Ruud is wel kwaad dat Billy twee weken geleden huilend Utopia inkwam met de woorden dat ze spijt zou hebben. Dan haal ik haar terug en binnen zes dagen is ze met een ander. Ruud noemt het respectloos en de beloftes van Billy zijn niets waard. Nogmaals vertelt hij dat hij niet boos is op Jessie, maar Billy hoeft niet meer te hopen op een vernieuwde vriendschap.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 10:52

    Ik keur persoonlijk dergelijk gedrag zowieso niet goed wie het ook is. Er zijn daar genoeg die hypocriet zijn en zelf ook dingen hebben gedaan . Die trouwens ook een vriend/vriendin thuis hadden. Een ding vind ik wel Ruud moet ook eens naar zichzelf kijken. Hij zit (sorry) Rowena ook op te geilen terwijl die ook een vriend thuis heeft.Trouwens rowena doet er net zo hard eraan mee. De andere bewoners hebben nu medelijden met Ruud en staan ze bij Jessie of Billy zeggen ze…..je moet zelf weten wat je doet enz enz . De meesten moeten zichzelf eens een spiegel voor houden. Ze hebben toch ook geen oogkleppen op hoe hij de laatste tijd met rowena omging. Hij had het ook steeds over sex en zei zelfs tegen Rowena…ik wil wel sex met je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *