Het centraal van 29 juli

Het centraal van 29 juli

De bewoners zijn weer bijeen gekomen om het een en het ander te bespreken. In dit bericht lees je terug wat er allemaal besproken is tijdens de bespreking van 29 juli.

Rede van het centraal
De bewoners verzamelen zich bij de banken voor een vergadering voor de markt. Do doet als eerste het woord. Weet iedereen waar hij staat? vraagt ze. Vervolgens vertelt  Do wat er vandaag allemaal gedaan moet worden en verdeelt de teams. Er is een team merchandise, een team plotter en team Le Luifel. Do gaat zelf vandaag een huisje bouwen bij Baas Beach en Rianne gaat de vuurplaats weghalen.

Aankleding
Daarna gaat Do verder over de aankleding van de markt te doen. Ook hiervoor wordt er een team samengesteld. Rowena wil dat het hele terrein en de loods netjes opgeruimd worden. Gert-Jan zegt dat er straks ook nog een aantal pallets gebracht worden voor de aankleding.

Drank
Benjamin neemt het woord over en vertelt dat rond 13:00 uur de drank wordt geleverd, dus dan kan hij alle hulp gebruiken. Daarnaast is het belangrijk dat iedereen goed eet dus biedt hij aan om ’s avonds te koken. Victoria wil dat iedereen let op het gebruik van de drank. De drank die nu geleverd wordt is voor de markt en niet voor eigen gebruik.

Armbandjes
Rowena vertelt vervolgens dat de meiden van Free a Girl van de week in Utopia waren. Dat was een fijn bezoek en Rowena zit ook wat beter in haar vel. Ik heb t speciale armbandjes voor een project in Brazilië die ik gaat verkopen op de markt voegt ze eraan toe.

Financiën & andere zaken
Jessie heeft het kort over de financiën. De groep krijgt een klein beetje terug van de belasting en na de markt zullen de meeste facturen betaald worden. Het gaat de goede kant op met de financiën.  Merchandise gaat ook goed volgens Ramona. Ze hebben nu een hippie kledinglijn en ze is benieuwd hoe dat gaat lopen. Gert-Jan benadrukt dat de hippiemarkt uitverkocht is maar er zijn nog wel kaartjes te koop voor Motopia volgende week. Gert-Jan gaat tijdens dit evenement ook zelf optreden als Michael Jackson.

Reclame en goede kaartverkoop
De kaart verkoop van Live in de Loods gaat ook erg hard. Ook de Italië dag van Cees wordt goed verkocht. De evenementen zijn hot! roept Gert-Jan enthousiast. Rowena zegt dat ‘Benji’s Brein’ ook echt een aanrader is. Dat is op drie september en zal beginnen met een broodbuffet voor het rode kruis. Lenny Kuhr komt deze dag als afsluiter een miniconcert geven.

Ballet vloer
Ramona wil een plek voor een ballet vloer. Deze kan nu nergens blijven liggen of hij wordt beschadigd. Gina stelt voor om het achter het kantoor te leggen. Bas doet ook een voorstel om een deksel te maken om eroverheen te leggen. Daar is Ramona heel blij mee en Rianne zal haar hierbij helpen.

Te veel evenementen en einde centraal
Rianne vertelt dat ze hoorde dat sommige bewoners bang zijn dat er een overkill aan evenementen komt. Rianne merkt op dat als het overzicht goed bewaard wordt dat het dan geen probleem hoeft te zijn. Ramona reageert dat sommige evenementen misschien ook gecombineerd kunnen worden maar hier wordt niet erg positief op gereageerd. Cemal zegt dat het vandaag een hele drukke dag wordt dus hij wil graag aan de slag. Karin wil tot slot nog dat de grappenmaker die die WC afgeplakt had met folie, vandaag de WC gaat schoonmaken. Rianne en Gert-Jan gaan hier meteen mee aan de slag. En daarmee eindigt het centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *