Is er vannacht nog meer gebeurd tussen Jessie en Billy?

Is er vannacht nog meer gebeurd tussen Jessie en Billy?

Billy en Jessie hebben vannacht gezoend, inmiddels is dat in de loods ook duidelijk geworden. Niet alleen bij Ruud maar de rest van de bewoners komt het nieuws aan.

Zo kan Ramona het niet geloven wat er allemaal is gebeurd vannacht, maar volgens Gina kon je dit al aan zien aankomen. Ik wist het gewoon door de lichaamstaal van Jessie en Billy gisteravond voegt ze eraan toe. Maar ze vindt het wel zielig voor Ruud. Misschien wilde hij haar niet terug, maar een vernieuwde vriendschap lijkt nu ver weg. Wat later vraagt Ramona stilletjes aan Romy of er meer is gebeurd dan zoenen en volgens haar is dit wel het geval.

Gert-Jan loopt wat later met Jessie een rondje en is benieuwd of Jessie Billy leuk vindt. Jessie bevestigd dit en vindt haar een leuke meid. De eerste zoen is misschien snel gekomen mede door een borreltje die beiden op hadden vervolgd hij. Maar als het vannacht niet was gebeurd, dan zou het over een maand gebeuren voegt hij eraan toe. Ook Rowena en Ruud zien we kletsen over het voorval. Ook tegen Rowena zegt Ruud dat hij het verschrikkelijk vindt dat Billy in eerste instantie naar Utopia kwam met liefdesverdriet. Ze zet zichzelf voor lul, volgens Ruud. Ik heb haar niet teruggehaald om lekker in de wc te gaan knikkeren benadrukt hij. Maar dit heeft ze gedaan omdat ze ziet dat ze Ruud niet terug kan krijgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *