Jessie en Billy gaan na goed overleg uit elkaar

Jessie en Billy gaan na goed overleg uit elkaar

En weer schrijven we iets over Billy en Jessie. Na de zoen tussen de twee hebben ze namelijk wat te bespreken. Want het heeft voor flink wat onrust gezorgd in huize Utopia.

De twee besluiten zich van de groep af te zonderen om het een en het ander te bespreken. Billy laat weten geen spijt te hebben van wat er afgelopen nacht gebeurd is. Maar alles gaat wel te snel volgens haar. Ik wil je als vriend niet verliezen maar ik wil aan mijzelf bewijzen dat ik ook alleen kan zijn voegt ze eraan toe. Jessie denkt ook dat het beter is om alles af te kappen op dit moment. Ook omdat Billy haar vriendschap met Ruud wil redden. Billy denkt dat dat nog wel gaat lukken.  Maar dat gaat heel moeilijk worden benadrukt ze. Ik heb nu weer dezelfde fouten als vroeger gemaakt. Jessie laat weten Billy te steunen waar dat nodig is. En Billy hoopt van haar kant dat ze het goed kan maken met Ruud. Verder laat Jessie weten ook geen spijt te hebben van afgelopen nacht. Maar deze keuze is nu het juiste om te doen…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. rebecca at 00:49

    Wat een vreselijke actie ,die Billy hadden ze nooit binnen moeten laten,ik vindt het het toppunt van minachting voor Ruud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *