De daad van Billy en Jessie vond plaats in de invalide toilet

De daad van Billy en Jessie vond plaats in de invalide toilet

Nog maar eens een berichtje over Billy en Jessie. We blijven er maar over schrijven. Enfin, er wordt druk over gesproken in Utopia dus doen wij dat ook. Zo laat Cees weten dat hij de twee vannacht naar de invalide toilet zag gaan. En wat later allemaal geluiden hoorde dat ze de liefde aan het bedrijven waren. Ruud zelf lijkt spijt te hebben dat hij Billy naar Utopia heeft gehaald. Hij waarschuwt onder andere Cees, Ramona, Rowena en Romy dat ze niets van Billy moeten geloven. Volgens Ruud moet Billy eerst haar woorden maar eens waarmaken voordat iemand haar echt kan geloven. Ze heeft mij beloofd zich te bewijzen in Utopia en ik ben er weer ingetrapt voegt hij eraan toe. Ook zouden de twee zich schamen voor wat er gebeurd is daarom zijn ze steeds ergens anders. Ze maken zich samen sterk, maar het brokkelt volgens Ruud allemaal vanzelf af en over enkele dagen is Billy helemaal gebroken. Maar op dat moment moet niemand haar zielig gaan vinden aldus Ruud, want dit heeft ze allemaal zelf veroorzaakt. Billy en Jessie zien er overigens wel de lol van in. Ze waren samen in de gym te vinden en maakte volop grapjes van wat er afgelopen nacht allemaal gebeurde…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 87    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *