Cemal praat over zijn onzekerheid met Bouke

Cemal praat over zijn onzekerheid met Bouke

We blikken nog even terug naar afgelopen avond. Zo schreven we al over Cemal en Romy die weer relatieproblemen hebben. Romy twijfelt zo erg aan hun relatie dat ze zelfs over een einde van de relatie denkt. Afgelopen avond was Bouke in Utopia voor een training en voordat deze begon besloot Cemal het gesprek met hem aan te gaan.

Cemal nam Bouke buiten even apart en vertelt gelijk waar hij mee zit. Hij zegt zichzelf niet meer te zijn de laatste tijd en dat hij niet weet hoe hij zichzelf moet terugvinden. Bouke snapt op zijn beurt niet meteen waar Cemal het over heeft en vraagt om meer uitleg. Cemal vertelt vervolgens over zijn reis naar Turkije. Wat uiteindelijk een enorme tegenslag voor hem was. Ik zou na eenentwintig jaar mijn vader ontmoeten maar door de omstandigheden in Turkije is dit niet gelukt voegt hij eraan toe. Bouke snapt nu waar Cemal het over heeft en is benieuwd hoe deze tegenslag van invloed is op Cemal’s relatie met Romy. Cemal zegt dat hij erg onzeker is in de relatie. En het idee heeft dat hij niet helemaal zichzelf kan zijn. Bouke vraagt zich daarom af of die onzekerheid alleen is gekomen door deze laatste tegenslag, of dat hij daar al langer last van had. Cemal antwoordt dat hij eigenlijk altijd al onzeker is geweest en vaak negatieve gedachtes had over zichzelf. Het was niet alleen deze reis maak ook bijvoorbeeld over zijn modellencarrière. En vertelt waarom hij zijn vader nooit gekend heeft en hoe hij opgegroeid is. Bouke stelt voor om Cemal straks als voorbeeld te gebruiken tijdens de training met alle bewoners. Dit zal Cemal helpen maar misschien dat andere bewoners hier ook nog wat van kunnen leren.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *