Eindigt de relatie van Cemal en Romy binnenkort?

Eindigt de relatie van Cemal en Romy binnenkort?

Het is even rustig geweest tussen Romy en Cemal maar vandaag kunnen we weer een nieuwsbericht schrijven over de “relatieproblemen” tussen de twee.

Zo twijfelt Romy aan haar relatie met Cemal en ging het gesprek aan met Rowena. Dit gesprek vond plaats in de groene kamer. Romy begint het gesrpek met de opmerking dat Cemal haar isoleert. Cemal is zo enorm idolaat van mij dat ik me er onprettig bij voel voegt ze eraan toe. Rowena benadrukt haar eerdere advies om eens een paar nachten alleen te slapen maar Romy weet niet of ze dat wil. Ik wil er eerst eens goed over nadenken en met hem gaan praten luidt het antwoord. Rowena denkt dat Romy het zielig vindt om Cemal te verlaten. Maar dat is volgens Romy niet het geval. Wel wil ik dat hij weer de oude wordt benadrukt ze. Maar dat kan ik niet van hem vragen want hij is ook in zijn ontwikkeling gaat ze verder. Cemal vraagt mij elke dag of we bij elkaar blijven en of we samen kinderen zullen krijgen. Beide dames vinden dat maar ongezond. Is het egoïstisch om hem bij me te houden of is het uit liefde dat ik denk oké, ga nu je proces door en word volwassen? Dit belemmert hem, omdat hij alleen maar met mij bezig is. Rowena laat weten dat Cemal haar nooit zal verlaten dus het vanuit haar kant zou moeten komen. Enfin, over een echte breuk is nog niet te spreken maar het lijkt niet goed in de relatie te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *