Do roept iedereen bij elkaar omdat er problemen zijn met de hippiemarkt

Do roept iedereen bij elkaar omdat er problemen zijn met de hippiemarkt

Do heeft de sirene laten loeien in de loods en roept iedereen bij elkaar. Zodra iedereen zit begint ze de rede hiervan te vertellen.

Do vertelt dat ze een samenwerking heeft stopgezet in het belang van Utopia. Het betreft een samenwerking tussen een mevrouw van de aankleding van de hippiemarkt. Volgens Do moet er dus weer een herindeling gemaakt worden van het terrein. En daar bovenop moeten er dus aankleed spullen besteld worden om toch nog iets van het Utopia terrein te maken. Daarom heb ik iedereen bij elkaar geroepen en wil graag jullie hulp. Zo laat Do weten dat ze een lounge hoekje wil maken. Andere ideeën komen al snel vanuit de bewoners om dit probleem op te lossen. Zo kent Rianne nog wel iemand die spullen kan regelen. Ook Karin en Gert-Jan weten wel wat mensen. Echter ziet Do dat dan weer niet zitten omdat ze geen nieuwe samenwerking wil. Verder wil ze er niets over kwijt maar is wel geschrokken van hoe mensen soms kunnen zijn. Daarna begint Do over het budget maar Jessie houdt haar tegen om later te bespreken. Do stemt hiermee in. Volgens Rowena moet Do zich niet druk maken, het is al een groot succes. Peace, love and happiness voegt ze eraan toe. Bovendien is het al uitverkocht en de aankleding kan gewoon simpel blijven. Do biedt nogmaals haar excuses aan en daarmee eindigt het centraal. Of beter gezegd bijeenkomst…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *