Billy spreekt over haar grootste fout in haar leven

Billy spreekt over haar grootste fout in haar leven

Billy zit met Romy en Do op de trampoline en vertelt over de grootste fout van haar leven.

Billy vertelt over de breuk met Ruud en zegt dat ze spijt heeft van de manier waarop dat gegaan is. Ik heb wel iets laten gaan wat voor mij heel waardevol was voegt ze eraan toe. Romy reageert dat alles nou eenmaal gebeurd met een reden. Billy knikt en zegt dat ze Ruud eigenlijk iets beters gunt. Ik vind dat ik de relatie met Ruud heel slecht afgesloten heb en dat hij eigenlijk iemand verdient die hij honderd procent kan vertrouwen legt ze verder uit. Romy is het daar niet mee eens want iedereen leert volgens haar van zijn fouten. Billy laat weten nog steeds van Ruud te houden. Er is volgens haar zeker nog gevoel maar op dit moment is er geen verliefdheid. Dat komt omdat we weer erg aan elkaars aanwezigheid moeten wennen. Het gaat prima nu maar ik ben heel bang om hem te kwetsen geeft ze daarna toe. Daarom ben ik erg op mijn hoede. En dat kennen wij niet van elkaar, het was altijd heel ongedwongen. Volgens Billy hebben zij en Ruud veel raakvlakken en ook qua karaktereigenschappen en dat is niet altijd goed.BMaar qua levensvisie liggen we helemaal op één lijn en dat is heel moeilijk om te vinden. Daar ben ik erg onzorgvuldig mee omgegaan en dat vind ik ontzettend zonde. Ik heb een hele hoge prijs betaald om iets te leren. Ik heb nog steeds als ik hem zie dat ik zin heb om hem te knuffelen en aan te raken maar daar moet ik mezelf af en toe een beetje in remmen. Zal het nog goed komen tussen Ruud en Billy?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *