Karin en Cees hebben een discussie over het presidentschap

Karin en Cees hebben een discussie over het presidentschap

Terwijl Cees en Karin in de keuken staan, discussiëren ze over het presidentschap van Jessie.

Cees laat Karin weten dat hij niet snapt waarom er nu per se een nieuwe structuur moet komen. Dit terwijl iedereen zegt dat Jessie het goed gedaan heeft. Laat het woord president weg en laat het verder lekker zo voegt hij eraan toe. Ik vind Jessie zoveel capaciteiten hebben en ik hou van Jessie antwoordt Karin. Alleen moet hij nog wel een hele hoop leren voegt ze eraan toe. Cees reageert dat Karin Jessie dan ook de kans moet geven om te leren. Karin vindt op haar beurt dat ze hem die ruimte geeft, maar ze wil niet dat hij de enige is die beslist. Dit heeft Jessie ook nooit gedaan aldus Cees. Hij doet namelijk alles in overleg. Karin merkt dat Cees erg fel wordt in hun discussie en zegt dat dit haar mening is. We hebben hier gewoon een andere mening over. Dat mag toch? We zijn allemaal verschillend sluit ze het gesprek af. Wie geef jij gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Elly at 07:50

    2 roddeltantes…..Jessie en Cees.
    Karin durft tegen Jesse in te gaan…. zijn er maar weing….. stelletje scheiters….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *