Relatieproblemen tussen Romy en Cemal

Relatieproblemen tussen Romy en Cemal

Het gaat niet zo lekker tussen Romy en Cemal. Cemal is namelijk boos op Romy, dit liet hij eerder weten aan Rowena. Cemal is boos op haar omdat Romy tegen iedereen verkondigd dat het k*t met haar gaat maar vertelt het niet tegen hem. Hij dacht dat het allemaal wel goed zat en denkt er tevens over om het uit te maken… Dan komt Romy erbij en vertrekt Cemal. Romy vertelt dat ze afgelopen nacht een goed gesprek heeft gehad maar nu zit er weer iets niet goed in zijn hoofd en dan wil hij mij weer spreken. Hij denkt dat ik weg ga en ik zeg telkens dat dat niet zo is voegt ze eraan toe. Het telkens moeten verantwoorden zit Romy wat dwars. Dat is naar eigen zeggen altijd zo als ze niet lekker in haar vel zit.

Een paar uur later spreken de twee met elkaar. Romy knoopt het gesprek al zuchtend aan. Waar maak je je druk om vraagt ze vervolgens, ik snap er niks van. En legt daarna haar kant van het verhaal uit. Ik was verdrietig en daarna had ik klanten dus kon het niet met je delen. En dan hoor ik verhalen over of je niet weet dat wij wel verder moeten gaan. Er is niks aan de hand en een dag later kan het weer helemaal omslaan. Volgens Romy is Cemal dan niet eerlijk. En vraagt zich dan ook af hoe dat kan. Ook laat ze weten dat ze weten dat ze niet zeker weet door gesprekken die ze hebben we op hetzelfde level zitten. Je creëert dingen en maakt er een groot ding van wat niet nodig is gaat ze verder. Cemal antwoordt het wel te begrijpen maar merkt wel op dat hij Romy afstandig vindt. En dan gaan dat soort dingen in je hoofd spoken legt hij verder uit. Romy antwoordt niet meer te weten wat ze nou moet doen. Alles gaat volgens haar goed. Ik hou heel veel van jou maar ik mis gewoon iets gaat Cemal verder. De twee praten onder het genot van een sigaretje nog even verder en alles lijkt weer opgelost. Cemal is onzeker en Romy blijft herhalen dat ze van hem houdt. Al gaan ze het binnenkort nog wel eens goed bespreken. Maar eerst even gezellig iets drinken in de strandtent. Bekijk de beelden hieronder terug:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *