Kijk het familiebezoek van Jessie terug

Kijk het familiebezoek van Jessie terug

We beginnen de dag met een gebeurtenis die we nog niet hebben kunnen omschrijven. Gelukkig zijn er verschillende Uotpia fans die gebeurtenissen opnemen zodat we het allemaal nog eens terug kunnen kijken. Gisteren kreeg Benjamin al bezoek en een paar uur later was Jessie aan de beurt. Uiteraard werd er bij binnenkomst flink geknuffeld. En uiteindelijk gaat het gezelschap bij de picknicktafel zitten om lekker bij te kletsen. Zo krijgt hij de groetjes van iedereen en uiteraard volgen er ook nog cadeautjes. Verder vindt zijn familie dat Jessie het erg goed doet in Utopia. Jessie krijgt onder andere een geurtje en nog andere verzorgingsproducten. Daarna geeft Jessie nog een rondleiding en kletst daarna nog even verder tot uiteindelijk het bezoek erop zit. Hieronder kun je het helemaal terugkijken:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *