Face is weer opgehaald door de dierenambulance

Face is weer opgehaald door de dierenambulance

We blikken nog even terug op een gebeurtenis van gisteren. Het gaat namelijk niet zo goed met eend Face. Bas belde daarom snel naar de vogelkliniek en legde zijn bevindingen uit. Face heeft wederom een stijve nek. En zou het mogelijk zijn om hem met spoed op te nemen. Ja antwoordt Gerrit van de vogelkliniek. Ik kom zo meteen naar je toe. Bas zorgt ondertussen dat het diertje niet koud wordt. Hij besluit de fohn te gebruiken. Ruud en Jessie besluiten hem een handje te helpen. En iets later is daar de dierenambulance die het Utopia terrein op komt. Gerrit bekijkt het diertje en vindt hem er slecht uit zien. Heeft hij het hier wel goed gedaan? Ja antwoordt Bas vorige maand was Eric er nog en die vond hem er goed uit zien. Gisteren liep ‘ie ook nog gewoon. Het lijkt Gerrit handig om Face mee te nemen. Het kan een mogelijke terugval zijn van zijn eerder opgelopen loodvergiftiging. Het is jammer dat hij zo’n terugval heeft. Alhoewel Gerrit er later op terug komt, hij denkt dat het toch iets anders moet zijn. Bel morgen zelf maar met Eric zegt hij voordat hij vertrekt. Bas antwoordt dat ie maar snel weg moet. Hij heeft het er nogal moeilijk mee. Hopelijk knapt Face snel weer op en kunnen we vandaag met beter nieuws over hem schrijven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *