Rianne brak tijdens het verjaardagsfeest van Gina

Rianne brak tijdens het verjaardagsfeest van Gina

We blikken nog even terug naar afgelopen avond. Zo had Rianne haar dag niet echt. En dit werd wel duidelijk tijdens het verjaardagsfeestje van de toen nog jarige Gina. Er werd namelijk weer wat muziek gedraaid en Rianne brak emotioneel toen het liedje “Hou me vast” gedraaid werd. In tranen viel ze in de armen van Karin. Karin biedt haar troost en samen dansen ze verder tot het lied afgelopen is. Ondertussen verbergt ze haar tranen onder haar handen. Cees die het door had besloot haar ook even te steunen. Het hoort erbij benadrukt hij. Die momenten hebben we allemaal gehad en hebben we allemaal gekend. Zou er heimwee in het spel zijn of een andere rede? We komen zo terug met nog meer Utopia nieuws. Zien we je zo terug? Volledig op de hoogte blijven van wat er allemaal in Utopia gebeurd? Volg ons dan gratis en voor niets op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Elly at 16:40

    Ze is helemaal niet raar. NIEUWE mensen wordt t heel erg moelijk gemaakt. De bestaande garde weten allemaal hoe moeilijk t is, maar niemand ontfermt zich over de nieuwelingen…. bah…. echt geen ideale samenleving…

  2. Bufie60 at 12:07

    Vind het maar ’n rare meid. Ze had gewoon niet Utopia in moeten gaan. Maar zie haar liever dan die luie Ramona. Die ligt continue op haar bed. Bah….. van ’n lui mens

  3. Druif at 08:41

    Heb ook het idee dat ze geen aansluiting heeft, lijkt me redelijk eenzaam in Utopia . Is volgens mij toch wel aardig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *