Cees verdeelt de opbrengst van zijn theaterstuk aan de werkende bewoners

Cees verdeelt de opbrengst van zijn theaterstuk aan de werkende bewoners

Afgelopen zondag heeft Cees zijn theaterstuk uitgevoerd. En dit heeft redelijk wat opgehaald. Maar wat gaat er nu met de opbrengst gebeuren? Benjamin vroeg zich dat af en besloot het bij Cees eens te vragen. In de slaapkamer vond het gesprek plaats. Benjamin vraagt vervolgens waar het geld van zijn theaterstuk naar toe gaat. Naar fase twee antwoordt Cees. Doelend op een idee van Jessie. Kort gezegd houdt dit in dat de winst niet wordt verdeeld over alle vijftien bewoners, maar dat Cees zelf mag bepalen wie hij een deel van de bedrag geeft. En daar heeft hij ook al over nagedacht zo vertelt Cees verder. Iedereen die hem geholpen heeft zal dan ook een extraatje krijgen. Wie niet geholpen heeft niet. Hij gaat alle bewoners vervolgens af en zegt dat Gina, Jessie Ramona, Romy, Benjamin en Romy dus in aanraking komen voor een bonus. De rest dus niet. Ook zal iedereen hetzelfde bedrag krijgen. Benjamin heeft alvast zijn deel ontvangen op het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Simone at 02:17

    stop al het geld in Utopia er is toch een tekort!Iedereen doet iets voor Utopia.De mensen die Cees niet geholpen hebben waren met andere dingen bezig voor Utopia.Het moet weer saamhoriger worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *