Bekijk hier de theatervoorstelling van Cees

Bekijk hier de theatervoorstelling van Cees

Afgelopen avond vond de theatervoorstelling van Cees plaats, ik ben onschuldig genaamd. Hij heeft er weken met Ramona voor geoefend om dit voor elkaar te krijgen. Het heeft enige moeite gekost maar uiteindelijk lijkt het toch helemaal gelukt te zijn.

Voordat de première begon pepte Ramona Cees nog een beetje op. Ga even staan en doe je ogen dicht zegt ze en Cees doet dit. Ramona gaat verder met ademhalingsoefeningen en zegt tegen Cees dat hij dit kan, doelend op het acteren en niet zenuwachtig hoef te zijn. Ik kan dit zegt Cees dan. De twee knuffelen elkaar en Cees neemt plaats achter het podium.  Dan arriveren de bezoekers die worden verwelkomt door onder andere Gina, Rianne en Do. Op de achtergrond klinkt er klassieke muziek. Vol enthousiasme geven de dames iedereen een hand en wijzen de bezoekers naar binnen. Benjamin en Victoria staan klaar achter de bar, om iedereen te voorzien van een drankje. Cees maakt zich ondertussen klaar, maakt zijn bril schoon en checkt zijn outfit. Daarna oefent hij nog even en dan is het zover. Onder luid applaus komt hij op. Zodra er weer stilte is in de loods begint Cees te vertellen. Welkom allemaal. Ik ga iets doen wat ik nog nooit in mijn leven heb gedaan en dat is een theaterstuk spelen, onder begeleiding van de lieve Ramona en geassisteerd door Romy. Het stuk gaat over iemand die onschuldig in de gevangenis heeft gezeten en weer terugkeert. Dan begint het theaterstuk pas echt zoals in onderstaande video’s helemaal terug is te zien. En hij heeft het nog succesvol uitgevoerd ook! Wat vindt jij ervan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *