Cees zit alweer één jaar in Utopia!

Cees zit alweer één jaar in Utopia!

We schreven al over Cees, hij heeft een mailtje ontvangen van een Utopia fan waarin ze de oudste bewoner van Utopia veel succes wenst met zijn theaterstuk. Deze draagt Cees namelijk vandaag voor aan het publiek. Echter is er ook nog iets anders met Cees, hij zit vanaf vandaag precies één jaar in Utopia! Cees ontvangt dan ook aardig wat felicitaties van zijn mede bewoners. En tijdens de gezamenlijke lunch wordt er zelfs voor hem gezongen. Cees bedankt de bewoners en ook de steun die ze hebben geboden de afgelopen tijd. Na de korte speech van Cees begint iedereen met het nuttigen van de lunch. We zijn benieuwd hoe het theaterstuk van Cees zal lopen. Uiteraard komen we daar nog op terug. Gefeliciteerd Cees!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *