Ruud slaapt bij Bender

Ruud slaapt bij Bender

We schreven al over Bender, het nieuwe kalf in Utopia. Het diertje verblijft momenteel nog even apart van Stuk en Klaver. Ruud besloot daarom afgelopen avond zijn matras bij het dier te leggen zodat hij over hem kon waken. Kortom hij heeft de nacht buiten doorgebracht. En werd vanmorgen vroeg wakker gemaakt door Bender. Ruud stond op ging voeding maken en kwam daarna terug om het dier van eten te voorzien. Als een echte vader zullen we maar zeggen 🙂 Na een aardige tijd is de fles uiteindelijk op en Ruud besluit nog even te gaan liggen. Al is dat wel voor korte duur want Bender maakt Ruud alweer snel wakker. Als dat geen dierenliefde is weten wij het ook niet meer!

Verder heeft Cees nog een leuk mailtje ontvangen van een Utopia fan. Ramona ontdekte het mailtje en besloot Cees te roepen. Hij kijkt naar het scherm en leest wat woorden voor. Het komt erop neer dat ze Cees veel sterkte wenst met zijn theaterstuk wat hij vandaag voor zal dragen aan publiek. Het gaat je lukken groetjes Eefje leest Cees dan voor. Super zegt Cees blij. Zal Cees zijn theaterstuk een succes worden en belangrijker nog, heeft hij zijn tekst in zijn hoofd? We komen er uiteraard op terug

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Druif at 12:58

    Maar goed dat Ruud geen echte boer is , anders zou hij nooit meer bij zijn vrouw slapen elke x dat een echte boer een nieuwe koe krijgt;) wel lekker rustig voor de boerin.

  2. anneke at 12:43

    En op dat matras mag de volgende bewoner op slapen.
    Hij heeft toch wel eens meer op de zolder gelegen op stro , waarom neemt hij nu zijn matras mee dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *