Utopia kijkcijfers week 80

Utopia kijkcijfers week 80

Tijd om de kijkcijfers van Utopia erbij te pakken. We zijn alweer bij week 80 beland. Hoe goed werd het programma bekeken? We hebben weer wat gegevens via kijkonderzoek.nl op een rijtje gezet. Zijn de kijkcijfers toegenomen?

Utopia kijkcijfers week 80 – avonden 19:30-20:00 uur

  • Maandag 27 juni454.000 kijkers
  • Dinsdag 28 juni: 464.000 kijkers
  • Woensdag 29 juni: 591.000 kijkers
  • Donderdag 30 juni: 549.000 kijkers
  • Vrijdag 1 juli:561.000 kijkers

Deze week zien we twee dagen met een mindere score, rood aangegeven. De rest van de week is nog volgens het gemiddelde wat we gewend zijn 500.000 + kijkers. We zijn benieuwd hoe het programma de komende periode gaat scoren. De vakantie periode is inmiddels ingegaan en velen zullen dan ook lekker op vakantie gaan. Zal dat veel invloed hebben op het programma? We komen er de volgende week uiteraard op terug. Hoe denk jij over de komende periode? Gaan we een flinke dip zien in de Utopia kijkcijfers?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *