Gert-Jan zit met zijn hand in het gips

Gert-Jan zit met zijn hand in het gips

Afgelopen avond is Gert-Jan naar de dokter geweest. Hij had namelijk tijdens het feestje voor Ramona een trucje uitgehaald tijdens een dance battle die er plaats vond. Gert-Jan deed tijdens deze battle een handstand maar dat ging dus niet helemaal goed. Hij had er gisteren erg veel last van en besloot uiteindelijk maar naar de dokter te gaan. Hij moest hiervoor tijdelijk Utopia verlaten om waarschijnlijk foto’s te laten maken. Al snel kwam hij weer terug, zijn hand is helemaal ingepakt en in het gips. Gert-Jan vertelt zijn mede bewoners wat de diagnose is. Hij heeft een skiduim, er zit naar alle waarschijnlijkheid een scheurtje in het onderste gewricht van zijn duim. Gelukkig hoeft het gips er niet heel lang op te zitten, volgende week wordt het weer verwijderd. Zijn duim heeft een aantal dagen rust nodig…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Willem at 18:04

    Sterkte Gert-Jan, gelukkig is het zomer en hoef jij niet te skien. 😉 Maar alle gekheid op een stokje, die dance battle ging jou verder hartstikke goed af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *