Bewoners hebben er een nieuw kalf bij bender

Bewoners hebben er een nieuw kalf bij bender

We blikken nog even terug naar afgelopen avond. Cees en Gert-Jan hadden een gesprek. Een gesprek wat ging over het feestje voor Ramona van gisteren. En dan met name het alcoholgebruik. Bij een aantal bewoners was het namelijk weer raak. Onder andere bij Jessie waar we al over schreven. Cees vraagt zich dan ook hardop af wat het toch is met slapende mensen overdag. Gert-Jan drukt Cees op het hart dat hij zich er niet druk over moet maken, hij weet hoe het gaat in Utopia. En merkt vervolgens op dat het misschien een goed moment is om het theaterstuk te oefenen aangezien het rustig is.

Gisteren is er trouwens nog meer gebeurd, de bewoners hebben er weer een koe bij. Boer John kwam een kalf brengen van 14 dagen oud. Het dier heet Bender. Uiteraard wordt het beestje hartelijk ontvangen door de bewoners en in het bijzonder Ruud. Hij is helemaal in zijn nopjes. Benieuwd hoe dat eraan toe ging? Bekijk het hieronder in de video’s:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *