President Jessie had weer te veel alcohol genuttigd

President Jessie had weer te veel alcohol genuttigd

Tijdens het feestje voor Ramona werd her en der een drankje genuttigd. Dit deed Jessie dus ook, echter had hij te diep in het glaasje gekeken volgens andere bewoners. Hierdoor zetten sommigen dan ook vraagtekens bij het gedrag van de president.

Volgens Gina was Jessie gisteren weer onder invloed of zoals zij dat noemt “Donny”. Zo noemen meerdere bewoners hem als hij teveel genuttigd heeft. Gina uit haar zorgen tegenover Gert-Jan. Ze uit haar zorgen over de impact van dit gedrag. Het is volgens haar niet goed voor het imago van Utopia. En vindt dat alle bewoners eerder aan de bel moeten trekken. Straks loopt het nog uit de hand voegt ze eraan toe. Gert-Jan reageert dat Jessie deze keer wel minder schreeuwerig was. Maar geeft toe dat hij inderdaad de grens heeft overschreden. Ik vind het apart want hij was naast Cees een voorstander van een alcoholverbod in Utopia. Ik baal er wel van gaat hij verder. Dit omdat het net zo goed ging wat betreft het gebruik van alcohol…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Druif at 02:44

    Haha dat was ook het eerste waar ik aan dacht . Haar verdacht was 1000 x erger hoor . Vast haar grijze celletjes aangetast en vergeten. Maar dat neemt niet weg dat ze een beetje gelijk heeft wat Jesse betreft. Had beter een bescheiden glas met mate kunnen nemen . Zeker na dat referendum

  2. lena at 21:24

    Wat een aanstellerij, laat hem drinken als hij zin heeft. Iedereen drinkt wel eens wat. Het is niet dat hij iedere dag drinkt. Gezeur om niks. Gina is inderdaad zichzelf vergeten als ze drinkt.

  3. Martje at 13:56

    Gina is waarschijnlijk vergeten van haar eigen alcoholmisbruik vorig jaar en het vreselijke gedrag wat ze toen vertoonde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *