Gert-Jan ontvangt voor het eerst familie in Utopia

Gert-Jan ontvangt voor het eerst familie in Utopia

Op deze mooie dag in Utopia heeft Gert-Jan geluk. Hij ontvangt vandaag namelijk familie voor het eerst sinds hij in Utopia zit. Gert-Jan ontvangt dan ook hartelijk zijn familie en vrienden en na de nodige knuffels begroet Gert-Jan ook zijn hondje Chico. Ook andere bewoners begroeten het stel en heten hen welkom in Utopia. Uiteindelijk krijgt Gert-Jan ook nog cadeaus van het thuisfront. Zo zien we dat hij modelauto’s krijgt, foto’s en een schilderij. Daarna geeft Gert-Jan zijn bezoek ook nog een rondleiding over het terrein om alles te laten zien. Daarna wordt er lekker bijgekletst over van alles en nog wat. Gert-Jan is uiteraard erg blij dat hij weer even met de mensen kan zijn die hij in de buitenwereld altijd ziet. Zijn dag kan niet meer stuk!

We vullen dit bericht nog verder aan met tekst of met video’s zodra ze beschikbaar zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *