Jessie spreek Romy aan over concurrentie

Jessie spreek Romy aan over concurrentie

Bas en Do hebben een meubellijn, daar is niets nieuws aan. Maar wat wel nieuw is is dat Romy en Cemal nu ook een meubellijn hebben. Jessie had dit al besproken met Do en Bas die er niet heel blij mee waren maar nog niet met de andere twee Romy en Cemal. Echter is daar verandering in gekomen want Jessie is het gesprek met Romy aangegaan. Dit omdat er immers is afgesproken dat er geen interne concurrentie in Utopia mag plaatsvinden. Romy laat zodra Jessie dit vertelt heeft weten dat ze dat niet wist. En wil dan ook eerst bij de groep peilen of iedereen hiervan op de hoogte is. Wel verzekert ze dat de meubellijn van haar en Cemal anders is als die van Bas en Do. Onze meubels worden vanuit niets gemaakt en worden alleen verkocht op de webshop en niet op de markt zoals Dohemain Bastard. Ze voegt eraan toe dat als Bas en Do er problemen mee hebben ze naar haar moeten komen. Ik wil deze zaken niet bespreken met een tussenpersoon…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *