Brommer van Bas is nu al stuk

Brommer van Bas is nu al stuk

Een nieuwe dag is weer aangebroken! En Bas was vandaag ook alweer op tijd bezig met de brommer die hij gehad heeft van Do als verjaardagscadeau. Echter lijkt dat maar van korte duur te zijn omdat het apparaat al kapot blijkt te zijn. Bas wilde namelijk een rondje op zijn brommer maken maar kwam er al snel achter dat er iets niet goed werkt. Hij besluit Do erbij te roepen en samen komen ze tot de conclusie dat de gashendel niet meer werkt. Do kijkt nog eens goed en zij denkt dat het handvat door iemand te ver is doorgedraaid. Mogelijk is er dus sabotage in het spel. Bas gaat daarom op zoek naar een mogelijke dader maar niemand geeft toe. Gert-Jan is ondertussen gaan kijken en hij ziet al snel dat de gaskabel is gebroken. Bas en Do besluiten achter de computer uit te zoeken hoe dit gerepareerd moet worden en besluiten het uiteindelijk zelf maar te doen.  Daarnaast spreken ze af dat andere bewoners geen gebruik meer mogen maken van de brommer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. koen at 18:47

    Veel plezier met je brommer Bas. Echt een gaaf kado. Je kan er alle kanten mee op op het terrein en dat is moeilijkj te belopen. Reageer je frustaties maar af daar binnen die loods door keer op keer ro d te tuffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *