Stopt Karin met de organisatie van de B&B?

Stopt Karin met de organisatie van de B&B?

Tijdens het feestje van Ramona was het redelijk gezellig. Maar uiteindelijk breekt Karin omdat ze eerder ruzie heeft gehad met bewoner Cees…

Huilend liep Karin over het het terrein. Benjamin komt ze vervolgens tegen en hij ziet dat er iets aan de hand is. Kom eens hier lieverd zegt hij dan terwijl hij haar een knuffel geeft. Benjamin troost haar en zodra Karin iets rustiger is vertelt ze wat er aan de hand is. Ik heb aan Cees gevraagd of de mensen die de B&B regelen daar extra voor betaald worden. Cees antwoordde volgens Karin op een hele botte manier dat zij daar natuurlijk niets extra’s voor krijgen. En ze het daar niet mee eens was, dan moest ze maar direct stoppen met de B&B. En toen kwam Ruud erbij die het voor Cees opnam, dat was de druppel voor mij. Ik stelde gewoon een normale vraag snikt Karin verder. Maar Cees en Ruud reageerde gelijk gemeen.

Later besprak Karin deze ruzie ook nog eens met Romy en Ramona. Karin laat weten dat ze erg verdrietig is en er zelfs over denkt om te stoppen met de B&B. Ramona vindt het niet leuk haar zo te zien en besluit met Ruud te praten. Ruud ziet alleen niet in wat hij fout heeft gedaan. En vertelt zijn kant van het verhaal. Karin kwam naar de bar toe en vroeg aan Cees waarom krijg ik eigenlijk geen percentage van de B&B? Toen zei hij iets van we werken allemaal wel eens hard ergens voor, en het is nooit zo geweest dat je daar een percentage van krijgt. En dat vond ze raar. Cees zei op een normale toon dat hij niet snapt waarom Karin zo overstuur is. Karin laat het er echter niet bij zitten en besluit naar Jessie te gaan. Hij weet haar enigszins te kalmeren. Karin heeft de afgelopen tijd veel vervelende dingen meegemaakt en dit was even de druppel. Zal Karin  toch doorgaan met de organisatie van de B&B?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *