Mogelijk asbest in de nieuwe caravan van Ruud?!

Mogelijk asbest in de nieuwe caravan van Ruud?!

Paniek in huize Utopia, er is namelijk een verontrustende mail binnen gekomen van een streamer. Het gaat over de nieuwe caravan van Ruud

Jessie zit achter de mail waar hij de mail leest van een streamer. De fan wijst erop dat er in de “nieuwe” caravan van Ruud mogelijk asbest kan zitten. Jessie besluit de mail te printen en gaat daarna naar Ruud. Daar wordt een deel van de mail voorgelezen:

“Hallo Ruud,

Ik zie dat je de caravan aan het slopen bent, maar ik heb het even opgezocht en in oude types kan asbest zitten. Ik denk niet dat het een goed plan is als je hierin gaat slapen. Je moet het zelf weten maar gezond is het niet. Hoe meer je gaat slopen des te meer rommel je tegenkomt.”

Ruud denkt na het lezen dat het om een grapje gaat maar al snel ziet hij aan de blik van Jessie dat het serieus is. Daarna besluiten de twee verder op onderzoek uit te gaan in de caravan. Na een korte inspectie concluderen de twee dat de kans vrij groot is dat er asbest aanwezig is. Jessie besluit daarom maar een specialist uit te nodigen zodat er een echt onderzoek gedaan kan worden. En uiteraard mogelijk wordt ingegrepen. Voorlopig mag niemand meer in of bij de caravan komen… De nieuwste aanwinst van Ruud lijkt misschien toch een duur grapje te worden…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *