Ruud heeft een caravan voor zichzelf geregeld

Ruud heeft een caravan voor zichzelf geregeld

Bas heeft een caravan dat is geen geheim, maar sinds kort is er nog een caravan bijgekomen. Ruud heeft er namelijk ook een geregeld! Hartelijk ontving hij dan ook de bezoekers die de caravan af kwam zetten. Ruud wijst gelijk de plaats aan waar de caravan moet komen te staan. De beste man zet de carvan er graag neer voor Ruud. De verkoper geeft nog wat tips en een rondleiding door het nieuwe sleurhutje en daarna gaat het stel weer weg. Ruud zegt je weet nog wel wat we afgesproken hebben qua financiën he. Dit bevestigd hij. Jessie komt kijken en vraagt wat hij er voor betaald heeft. Maakt dat uit vraagt Ruud. Ja antwoordt Ruud en Gina vraagt zich ook af hoe het geregeld is. Gewoon geregeld antwoordt Ruud. Gina en Jessie lijken de actie niet te waarderen… Gert-Jan gaat ook kijken en vindt het een hoog camping gehalte worden. Maar vraagt zich ook af hoe Ruud dit betaald heeft. En Gina gaat kijken voor een “kinder quad”. Zoals in onderstaand filmpje ook nog eens te zien is. Gaan we de komende tijd veel nieuwe aankopen zien? Vinden jullie het caravan gehalte ook te hoog worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Willem at 14:46

  Ruud heeft zich mooi beet laten nemen met die caravan. Er is inderdaad sprake van asbest. Ik vond trouwens diegene die de caravan ”verkocht” aan Ruud er ook lekker betrouwbaar uitzien met zijn vrouw erbij. Ruud sprak toen ook over een deal.

 2. Rina at 13:57

  Ik vind het ronduit belachelijk, ik dacht dat het de bedoeling was dat je met 15 mensen samen in een loods moest zien te leven, straks gaat iedereen een caravan kopen dit slaat nergens meer op.
  Kunnen ze net zo goed op een camping gaan filmen.
  Snap niet dat ze dit goed vinden van de SBS 6

 3. Willem at 12:05

  Ruud heeft dus een eigen caravan op de kop getikt door een dealtje te sluiten. Hij is echt helemaal doorgedraaid want van die mooie caravan is weinig meer over. Keukentje er helemaal uit gesloopt. Maar ja,het is voor hem normaal om dingen te slopen. Eerst de bromfiets van Bas en nu dus de caravan…so what’s next?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *